Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Всесвітнім днем волонтерів

Привітання
05.12.2018

Від щирого серця вітаю вас з Міжнародним днем волонтера!

Волонтери – це люди, які безкорисливо простягають руку допомоги ближньому, які піклуючись про щастя іншого, знаходить своє власне. Вони займаються діяльністю на користь суспільства, охоплюють своєю діяльністю різні сфери життя, мають активну життєву позицію, зацікавлені у допомозі іншим та бажають змінити все на краще. Це відкриті і добрі люди, для яких доброчинність – невід’ємна частина їх життя.

Сьогодні для нашої країни волонтерство, як ніколи, є важливим, і в останні роки набуло неабиякого розвитку. Велику роботу волонтери проводять по спасінню людського життя, надають посильну допомогу людям, які знаходяться в складних життєвих обставинах.

Дуже приємно, що жителі нашого міста не залишаються осторонь проблем людей, які потребують допомоги. Тому сьогоднішнє свято об’єднує всіх нас, надихає і дає надію.

Бажаю всім родинам щастя, міцного здоров’я, достатку, миру, добра і невичерпної енергії. Нехай ваша доброта повернеться до вас сторицею. Низький уклін усім небайдужим людям!

З повагою ‒ голова об’єднаної громади Іван Рубський

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше