Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Новим роком

Привітання
31.12.2019

Дорогі жителі громади!

Від усього серця вітаю Вас із самим довгоочікуваним 

і світлим святом – Новим Роком!

   Ось і відходить у минуле ще один рік, сповнений надій і тривог, перемог та складних випробувань, здолання перешкод та здійснення планів. Рік, що минає, збагатив нас новим досвідом, згуртував і дав поштовх у майбутнє. Зустрічаючи Новий рік, побажаємо один одному Любові та Віри в себе, в процвітання нашої громади, всієї України. Я переконаний, що разом ми збережемо все краще, що маємо та спільними зусиллями досягнемо успіхів.

   Нехай новий 2020 рік стане сприятливим для втілення всіх благих починань на користь громади міста. Бажаю усім нам, аби рік, що наступає, приніс стабільність і благополуччя, добробут і реальні зміни на краще.

   Зичу усім міцного здоров’я, безмежного особистого щастя, родинного затишку, незламного духовного гарту, життєвих гараздів та статків, бадьорого настрою і творчої наснаги, прихильності людської долі, Божого благословення!

   Ми з гідністю витримали усі випробування, разом плідно працювали заради кращого майбутнього рідної громади. Маю надію, що любов до нашого спільного дому, прагнення зробити його кращим буде і надалі слугувати головним пріоритетом на майбутнє.

З Новим 2020 роком !

З повагою ‒ голова об’єднаної громади Іван Рубський

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше