Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з нагоди Дня працівників лісового господарства

Привітання
15.09.2018

Традиційно в третю неділю вересня ми відзначаємо професійне свято людей, які стоять на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві – День працівника лісового господарства.

Ліс є один з найбільших скарбів нашого степового краю. Щодня сумлінно і невтомно працюючи, працівники лісового господарства створюють нові насадження, забезпечують надійний захист земельних угідь та покращують екологічний стан довкілля. Саме лісники забезпечують раціональне використання лісу для потреб людини і прикладають чималі зусилля задля добробуту нинішнього та майбутнього поколінь.

Шановні працівники лісового господарства, щиро вітаю Вас із професійним святом, висловлюю глибоку подяку за наполегливу й самовіддану працю, результати якої мають неоціненне значення для розвитку нашого краю та зміцнення нашої держави. Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, миру, благополуччя, подальших трудових звершень та професійних успіхів у розвитку лісової галузі Баштанщини!

З повагою ‒ голова об’єднаної громади Іван Рубський


2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше