Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Міжнародним жіночим днем – 8 Березня!

Привітання
07.03.2019

Любі жінки!

Приміть мої найщиріщі вітання зі святом весни, молодості та краси – 8 березня!

Жінка здатна наповнювати будні яскравими фарбами, спонукати до шляхетних вчинків і добрих справ.

Добрі і ласкаві, хоробрі і такі тендітні – знайте! Ви, найдорожче, що є в житті кожного чоловіка! Охоронниці домашнього вогнища, берегині роду людського. Ви народжуєте і виховуєте дітей, передаючи з покоління в покоління традиції високої духовності, культури, працьовитості. Щедрість ваших душ зігріває, сила духу – захоплює, а краса – вселяє віру в те, що світ буде врятований!

Нехай Вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог.

Хай кожна мить вашого життя буде сповнена теплом сонячних променів, жіночим щастям та родинним добробутом, всепереможним почуттям кохання та світлими мріями!

З повагою ‒ голова об’єднаної громади Іван Рубський

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше