Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Міжнародним днем студента

Привітання
17.11.2019

Дорогі друзі!

    Щиро вітаю вас із Міжнародним днем студента!

    Ви ‒ молоді, красиві, впевнені в своїх силах. Перед вами відкривається дорога у майбутнє – подолати її можна тільки з вірними друзями, озброївшись благородною метою. Вам творити міцні щасливі родини, будувати рідну громаду і державу.

    Сьогодні, як ні коли, перед вами стоїть нелегке завдання: вихід на новий рівень розвитку економіки, державне будівництво, а найголовніше ‒ це втілення у життя європейських стандартів.

    Вірю у ваш творчий потенціал, адже від вашої небайдужої життєвої позиції, активної участі у суспільних перетвореннях залежить майбутнє Баштанщини та України в цілому.

    Творчо мислити, прагнути пізнавати незвідане і добиватися свого – таким має бути кредо сучасного студента. Будьте впевнені в своїх силах, ефективно використовуйте кожну можливість, яку дарує вам доля, і не втрачайте дух свободи! Миру вам, сил, натхнення, віри в краще майбутнє і хай здобуті Вами знання та вміння стануть запорукою ycпiшного майбутнього нашого рідного краю та всієї України!

З повагою ‒ голова об’єднаної громади Іван Рубський

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше