Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Міжнародним днем Червоного хреста

Привітання
08.05.2019

Шановні червонохрестівці, активісти, волонтери!

Від імені міської ради та її виконавчого комітету прийміть щирі вітання з Міжнародним днем Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

Це свято об’єднує мільйони людей в усьому світі, для яких допомога іншим стала справою всього життя, покликом серця. Професіоналізм, почуття відповідальності, самовіддана праця, чуйне ставлення до людей, прагнення зарадити у скрутній ситуації, подарувати іншим віру в себе і свої можливості – це визначальні складові заслуженої шани і подяки за щоденну відповідальну працю червонохрестівців.

Тож бажаю Вам, шановні активісти, волонтери, міцного здоров’я, злагоди, наснаги у нелегкій праці, натхнення на добрі справи. Нехай Ваше життя завжди буде сповнене щастям та благополуччям!

З повагою ‒ голова об’єднаної громади Іван Рубський

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше