Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Днем захисника України

Привітання
14.10.2019

Шановні жителі територіальної громади!

   Вітаю із Днем Захисника Вітчизни, святом справжніх патріотів, усіх тих, хто у різні часи мав честь носити військову форму та брав на себе відповідальність за долю суспільства та рідної землі.

   З давніх-давен українці особливо шанують оборонців рідної землі, які не шкодували життя і здоров’я заради свободи України та її народу. В боях за Батьківщину наші земляки заслужено здобули славу неперевершених воїнів. Тож недаремно День захисника України ми відзначаємо в день українського козацтва та великого православного свята Покрови Пресвятої Богородиці, яка завжди вважалась покровителькою наших козаків.

   Це святом, яке уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі. Нехай овіяне козацькою славою свято додасть енергії та оптимізму, сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких і рідних.

   Низький уклін нашим славним ветеранам і захисникам сучасності за високий героїзм і мужність, за віддані роки та життя задля щасливого майбутнього українського народу. Щирі вітання кожному, хто і сьогодні несе нелегку військову службу.

   Від усього серця бажаємо вам богатирського здоров’я та довголіття, радості та добра, незламної волі, родинного затишку, звершення всіх мрій і бажань, злагоди та миру в країні, плідної праці на благо українського народу, задля слави нашої рідної Вітчизни!

З повагою ‒ голова об’єднаної громади Іван Рубський

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше