Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Днем слов’янської писемності та культури

Привітання
24.05.2019

Шановна громадо!

   Писемність – універсальний культурний феномен, з виникненням якого будь-яка культура отримує грандіозний поштовх до розвитку, адже від розвитку писемності в історичній перспективі залежить поступ самого суспільства.

   Українська культура має давнє та глибоке коріння, яке сягає початку слов’янського світу. Починаючи з легендарних Кирила і Мефодія, які принесли кириличну абетку на нашу землю, наші предки отримали потужний інструмент, який стане поштовхом до створення протягом наступних століть неповторної культури, забезпечить наш культурний розвиток та залишиться символом унікальності українського народу.

   Протягом віків слов’янська писемність залишається однією з культурних особливостей, які вирізняють наш народ з-поміж інших.

   Прийміть привітання з Днем слов’янської писемності і культури! Упевнений, що разом ми збережемо і примножимо культурну спадщину, яку для нас оберігало не одне покоління українців.

З повагою ‒ голова об’єднаної громади Іван Рубський

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше