Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Днем працівників суду

Привітання
15.12.2022

Шановні судді та працівники суду!

Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем працівників суду!

Почесна і нелегка місія служіння правосуддю вимагає від вас високого рівня знань, досвіду та виняткових особистих якостей − честі, гідності, відданості справі і наполегливості. Саме від вашої самовідданої праці залежить дотримання конституційних прав і свобод людини, надійний захист громадян від беззаконня.

Нехай довіра до інституту судової системи зростає з кожним днем, а ваша діяльність приносить стабільність та громадянський мир.

Бажаю вам нових професійних звершень на ниві служіння Закону, утвердження незалежності та демократизму на теренах нашої громади та усієї України. Зичу вам та вашим родинам миру, добробуту та поваги. Нехай людська вдячність за вашу сумлінну працю стане одним із головних здобутків на цьому нелегкому шляху, який ви обрали.

З повагою – міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше