Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Днем працівника державної виконавчої служби

Привітання
17.12.2023

Шановні працівники державної виконавчої служби!

Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем працівника державної виконавчої служби!

Виконання судових рішень – це важлива державна справа, яка потребує високої професійної відповідальності та моральних чеснот. Справа, яка працює на благо громадян України та стоїть на захисті їх конституційних прав.

Роль державного виконавця складна, і разом з цим, відповідальна, тому на перший план виходить професіоналізм та відданість справі. Щодня, щохвилини, довіряючи вам свої долі, громадяни розраховують перш за все на вашу сумлінність та неупередженість.

Бажаю Вам високого професіоналізму, почуття відповідальності в утвердженні справедливості і законності у суспільстві, успіхів у цій нелегкій, але такій необхідній справі, міцного здоров’я, великого родинного щастя, добра та благополуччя.

З повагою – міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше