Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Днем підприємців

Привітання
01.09.2018

Щиро вітаю Вас, професійних, енергійних та сміливих людей міста, з Днем підприємця!

Це свято ‒ приємна нагода висловити всім Вам щиру подяку від об’єднаної громади, виконавчого комітету за самовідданість, високий рівень професіоналізму та невгасиму енергію у сповненій тривог, надій і сподівань у роботі, яка потребує великого напруження сил і відповідальності.

Сподіваюсь, що ваша наполегливість та новаторство, невгамовність та ентузіазм сприятимуть подальшому розвитку приватної ініціативи і підвищенню добробуту населення нашої громади, а наше плідне співробітництво матиме позитивну динаміку і в подальшому буде активізуватися.

Щиросердно бажаю усім підприємцям витримки, оптимізму і невичерпної наснаги у праці. Нехай кожна започаткована справа буде вдалою і успішною.

Щастя, здоров’я та благополуччя Вам і Вашим родинам!

З повагою ‒ голова об’єднаної громади Іван Рубський


2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше