Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З Днем місцевого самоврядування

Привітання
07.12.2020

Шановні мешканці міста, депутати міської ради, члени виконавчого комітету, активісти органів самоорганізації населення та громадських організацій, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!
День місцевого самоврядування — свято нашої територіальної громади, свято кожного її мешканця, адже разом ми громада, що вирішує питання місцевого значення, які відіграють вирішальну роль у розвитку та розбудові нашої громади.

Традиція відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні.

Тому, в цей день я, як міський голова, хочу подякувати всім, хто має причетність до місцевого самоврядування, адже ми з Вами робимо спільну справу – працюємо задля добробуту людей, робимо нашу громаду кращою.

Висловлюю вдячність депутатам міської ради, працівникам органів місцевого самоврядування, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме вони, представляючи інтереси громади, тим самим забезпечують право кожного з нас бути почутим.

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.

Тож бажаю здоров'я, миру, злагоди, активної громадянської позиції та єдності на шляху розбудови Баштанської об’єднаної територіальної громади й України!

З повагою ‒ міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше