Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Днем медичного працівника

Привітання
13.06.2019

Шановні лікарі, медсестри, молодший обслуговуючий персонал

та ветерани медичної служби!

    Щиро вітаю вас з професійним святом, яке цього року відзначається 16 червня!

  Цей день – чудовий привід поздоровити лікарів, фельдшерів, медсестер, парамедиків, акушерів і всіх тих, хто справою свого життя обрав медицину. Професія «лікар» пройшла крізь час і буде затребувана завжди. Вона вимагає повної віддачі, уваги і доброти. Робота медиків – цілодобово рятувати здоров’я і життя, бути корисними людям і у потрібний час прийти на допомогу тим, хто цього потребує.

   Одне з головних завдань міської влади – технічне оснащення медичних закладів. За останній час чимало зроблено для розвитку охорони здоров’я нашої громади. Для того, щоб люди у білих халатах мали змогу з кращими результатами застосовувати на практиці свої знання, уміння і досвід.

   Шановні працівники охорони здоров’я! Від щирого серця дякую за гуманне ставлення до людей. Нехай ваша професія завжди викликає довіру та повагу, а вас оточує вдячність пацієнтів, яким ви подарували радість повноцінного життя. Бажаю здоров’я, щастя та успіхів у вашій благородній справі!

З повагою ‒ голова об’єднаної громади Іван Рубський

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше