Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови із Днем Хрещення Київської Русі-України

Привітання
28.07.2019

Шановні земляки! Дорогі жителі Баштанської громади!

28 липня відзначається доленосна та знакова подія в історії України — День хрещення Київської Русі-України.

  Це благословенне свято ми відзначаємо у День Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого, на долю якого випало прийняти Хрещення Київської Русі. Понад 10 століть тому князь Володимир у Києві на Дніпрі хрестив киян і свій народ. Важко переоцінити важливість та наслідки тих подій для розвитку Української держави.

   Саме з хрещенням Русі на наших землях починає утверджуватися істинна духовність, виникає державність, яка була однією з найбільш потужних, великих і розвинених цивілізаційних складових Європи у Х столітті.

   Сьогодні це свято об’єднує нас навколо справжньої духовної радості та національної ідеї. Воно є важливим етапом очищення суспільства й поваги до вічних цінностей нашої історії.

    У цей урочистий та радісний день бажаю всім щедрої Божої благодаті, духовної наснаги, миру та злагоди, успіхів у реалізації високих задумів.

З повагою ‒ голова об’єднаної громади Іван Рубський

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше