Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Днем фізичної культури та спорту

Привітання
09.09.2023

Шановні спортсмени, тренери, усі фахівці галузі фізичної культури та спорту, а також прихильники фізкультурно-спортивного руху!

Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня фізичної культури та спорту, який у суспільстві сприймається як свято здоров’я, молодості, мужності та величі духу.

Ми щиро пишаємось нашими земляками, чиї імена вписані в історію українського спорту, адже завдяки вашому прикладу та пропаганді здорового способу життя зростає популярність масового фізкультурного руху серед жителів громади.

У цей святковий день хочу висловити слова глибокої поваги та вдячності тим, хто своєю тяжкою працею виховує спортсменів, пропагує здоровий спосіб життя, ділиться своїми поразками та успіхами. Нехай фізкультура та спорт і надалі будуть вашими вірними помічниками на цьому нелегкому шляху.

Усім зичу олімпійського завзяття, атлетичного здоров’я, спортивного духу та чемпіонських перемог!

З повагою – міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше