Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Днем єднання

Привітання
16.02.2024

Шановні мешканці громади!

16 лютого український народ відзначає День Єднання. Свято, яке покликане зміцнити стійкість українського народу в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість.

Перед нашою державою постали серйозні виклики, які вимагають від українського народу й кожного з нас відповідальності, впевненості та конкретних дій, а головне – єдності.

У цей складний час українські воїни до останнього подиху захищають від ворога рідну землю. Сильний український народ проявляє свої найкращі якості – згуртованість та волю до перемоги. Адже Україна у нас одна і ми зробимо все, щоб вона була вільною і мирною!

Залишаємося єдиними, зберігаємо спокій, допомагаємо армію, захищаємо Україну!

Миру всім нам після перемоги над московським злом!

З Днем єднання!

З повагою – міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше