Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Днем бухгалтера

Привітання
16.07.2018

Ваша професія – одна з найбільш поширених та значущих у нашій державі. Адже без належної роботи бухгалтерських служб неможливо забезпечити подальший розвиток економіки міста та держави загалом.

Ця професія єднає людей, діяльність яких є запорукою успіху великих та малих підприємств. Важко уявити собі галузь економіки, де б не використовувалась ваша праця, ваш досвід та професійні знання. Впевнений, що ви і надалі сприятимете зміцненню економічного потенціалу нашого міста!

У день професійного свята дякуємо всім бухгалтерам за скромну, але вкрай необхідну працю, яка визначається найвищими моральними критеріями: порядністю, чесністю та принциповістю. Нехай кожен день вашого життя буде наповнений радістю, теплом і новими здобутками.

Від усього серця зичу Вам успіхів у нелегкій праці, міцного здоров’я, щастя, миру і доброї долі!

З повагою ‒ міський голова І.В. Рубськи


2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше