Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Днем будівельника

Привітання
11.08.2019

Шановні будівельники!

Від щирого серця вітаю Вас із професійним святом!

   Щиро вітаємо вас з вашим професійним святом! Будівельник – це не просто професія, це покликання. Ця спеціальність завжди користувалася в народі особливою повагою, адже ті, хто зводить будинки, школи, дитячі садочки та лікарні, театри та музеї, дороги та мости, дарують людям затишок і комфорт.

   Велика відповідальність покладена на вас – зводити нові будівлі та споруди, місця для роботи й відпочинку. Ви піклуєтеся не лише про якість, а й про красу та витончені форми тих об’єктів, над якими доводиться працювати.

   Бажаю Вам здоров’я, успіхів і натхнення, добробуту вашим сім’ям. Хай ваші руки не знають втоми, серця наповнюються радістю й вдячністю людей за споруджені рідні домівки, затишні офіси й оновлені міста!

З повагою ‒ голова об’єднаної громади Іван Рубський

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше