Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з 45-річчям ТДВ «Баштанський сирзавод»

Привітання
07.09.2018

Від імені депутатського корпусу Баштанської міської ради, виконавчого комітету та себе особисто вітаю Вас з 45-річчям з Дня заснування сирзаводу!

Завдяки вашій самовідданій праці вам вдалося завоювати передові позиції на внутрішньому продовольчому ринку, привернути до себе увагу споживачів за кордонами України. Темпи виробництва істотно зростають, оновлюється асортимент продукції, поліпшується якість, удосконалюються механізми організації виробництва – і це плоди ваших невтомних зусиль.

Популярність продукції, що випускається під ТМ «Славія», характеризується двома важливими ознаками ‒ технологічністю та природністю. Будь-яка спроба обійти, штучно прискорити або скоротити обов’язкові складні біологічні процеси виробництва сиру одразу ж дається взнаки на кінцевому результаті — смаку та ароматі продукту.

Висловлюємо Вам глибоку шану і щиру подяку! Віримо, що своєю сумлінною і самовідданою працею Ви й надалі вноситимете вагомий вклад у розвиток промислового потенціалу нашої громади.

Дякуємо за плідну і невтомну працю. Міцного здоров’я, щастя, впевненості у завтрашньому дні, життєвої наснаги, добробуту, родинного тепла, усмішок споживачів та процвітання Вам і Вашим родинам!

З повагою ‒ голова об’єднаної громади Іван Рубський


2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше