Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови із святом Покрови Пресвятої Богородиці, Днем Українського козацтва та Днем захисника України

Привітання
14.10.2020

Дорогі земляки!

14 жовтня ми відзначаємо свято Покрови Пресвятої Богородиці,  День Українського козацтва та День захисника України. Ці свята нерозривно пов’язані між собою, адже Божа Матір - це заступниця і покровителька наших захисників.

Цей день поєднав невмирущі християнські та славетні героїчні традиції українського народу, став символом нерозривного зв’язку усіх поколінь, хто обороняв та сьогодні обороняє нашу рідну землю.

Сьогодні ми згадуємо міцність духу наших славних предків та пишаємось хоробрістю сучасних героїв – захисників української землі, з  болем у серці вшановуємо пам’ять всіх нескорених українців – захисників Вітчизни, які поклали свої голови на вівтар нашої перемоги.

У цей величний день у спільній молитві просімо Пресвяту Богородицю, щоб покрила своїм омофором український народ та наше військо, повсякчас підтримувала усіх наших захисників та подарувала Україні такий довгоочікуваний мир. А безсмертні подвиги Героїв України нехай додають всім нам сили йти накресленим шляхом боротьби до найвищої мети – розквіту і слави Української Самостійної Соборної Держави.

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА! 

З повагою – міський голова Іван Рубський

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше