Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови до Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги

Привітання
07.05.2019

Шановні жителі територіальної громади!

8 та 9 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Ця перемога дісталася нечувано дорогою ціною – ціною мільйонів життів наших співвітчизників.

Час летить невпинно… Відтоді виросли цілі покоління українців. Та скільки б часу не пройшло, ніхто ніколи не забуде тих, хто поклав на вівтар свободи та миру свої життя.

Сьогодні ми низько схиляємо голови в скорботі за тими, хто залишився на полях бою, розділяємо біль втрат за ветеранами, які пішли у вічність у післявоєнні роки.

Дорогі ветерани, трудівники тилу, діти війни! Доземний уклін вам за мирну блакить неба, за вільну землю, за врятовану і відбудовану країну! Спасибі за збережені покоління!

Міцного здоров’я та благополуччя! Нехай поруч будуть ваші діти, онуки, правнуки та радують вас ніжністю і увагою! Нехай береже вас Господь!

День перемоги – святий для нас день! Зі святом!

З повагою ‒ голова об’єднаної громади Іван Рубський

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше