Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо над розвитком спроможності нашого музею

Новини
03.03.2024
З 27 по 29 лютого 2024 року в місті Львів відбувався “Тренінг з розвитку спроможності музеїв в умовах надзвичайних ситуацій: управління колекціями, цифровізація, інституційна стійкість”, який організовував ЮНЕСКО у партнерстві з Інститутом збереження Ґетті та Смітсонівською ініціативою порятунку культури в проєкті "Культура заради миру та стійкості: створення Культурного хабу у м. Львів, Україна".
 
На тренінгу КЗ «Баштанський краєзнавчий музей» представляла в.о. директора Анна Требух.
 
Протягом трьох днів понад 50 музейників з усієї України:
  • Ознайомилися з вітчизняним та міжнародним досвідом збереження колекцій та ефективним захистом культурних цінностей в умовах війни, що триває.
  • Розглянули приклади фінансової стійкості, низової мережі взаємопідтримки, створення кола донорів з нуля, практики музейної коммеморації.
Велика подяка організаторам за отримані знання та досвід, які в подальшому будуть використані для всебічного розвитку нашого музею!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше