Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Покращуємо надання соціальних послуг жителям громади

Новини
10.10.2023

10 жовтня Баштанська громада у рамках діяльності Регіонального офісу міжнародного співробітництва (РОМС) отримала ключі від спеціалізованого автомобіля, застосування якого дозволить ефективніше й оперативніше надавати необхідну соціальну допомогу жителям нашої громади.

Автомобіль спеціально обладнаний для надання соціальних послуг особам з інвалідністю, особам похилого віку та маломобільним групам населення у віддалених населених пунктах.

Мобільний центр надання соціальних послуг повністю оснащений необхідною технікою та обладнанням, яке дозволить соціальнім працівникам Центру надання соціальних послуг міської ради забезпечити комплексне та якісне обслуговування клієнтів на дому. Автомобіль облаштовано обладнанням для прибирання та прання, інструментами для садівництва, ремонту одягу та шиття, надання перукарських послуг, а також за потреби надаватиме медично-психологічні послуги.

Мобільний центр чотири рази на тиждень виїжджатиме до сільських населених пунктів згідно поданих заявок та складених логістичних маршрутів.

Автомобіль закуплено та обладнано UNDP Ukraine / ПРООН в Україні у межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Щира подяка партнерам за важливу допомогу! Працюємо далі за ради добробуту жителів нашої громади! Разом до Перемоги!

Новини на цю ж тему

У Баштанці висадили сакури

Молодь та місцева влада об'єдналися, щоб прикрасити місто сакурами. Ці чудові квіти - символ весни та нового життя, і тепер мешканці Баштанки та громади зможуть милуватися їхнім цвітінням щороку.
Новини
27.04.2024

Розпочинаємо співпрацю з новими партнерами задля підтримки громади

2️⃣9️⃣ березня представники DanChurchAid (DCA) в рамках проєкту «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив в регіоні» відвідали Баштанську громаду з робочим візитом.
Новини
29.03.2024

Розпочали роботу щодо облаштування громадського простору у співпраці з  Фондом «Партнерство за сильну Україну»

Днями у бібліотеці відбулася зустріч молоді та представників старшого покоління з представниками Фонду «Партнерство за сильну Україну». Метою зустрічі було обговорення та спільне планування облаштування громадського простору.
Новини
29.03.2024

Баштанська громада: дякуємо за допомогу!

Баштанська громада пережила багато труднощів з початку війни, але завдяки допомозі багатьох організацій та людей ми змогли вистояти і продовжуємо розвиватися.
Подяка
19.02.2024

У черговий раз узгодили деталі кооперації з Міжнародним Медичним Корпусом

У п’ятницю відбулася зустріч керівництва Баштанської громади з представниками Міжнародного Медичного Корпусу з Олександром та Дмитром.
Новини
16.09.2023

Послуги для мешканців стають доступнішими

13 липня Баштанська громада отримала автомобіль та комплект обладнання для надання послуг мешканцям у форматі «мобільного ЦНАП» у рамках шведсько-українського Проєкту PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні».
Новини
14.07.2023

Продовжуємо працювати над покращенням комунікації між бізнесом та владою

Провели чергову зустріч підприємців з представниками муніципалітету нашої громади. Також до заходу долучились і представники Ощадбанку, аби обговорити з підприємцями можливість залучення додаткових фінансових ресурсів.
Новини
29.06.2023

Баштанська громада отримала сміттєві баки

Сьогодні, 22 червня, комунальне підприємство «Добробут» Баштанської територіальної громади отримало новенькі сміттєві баки об’ємом 1,1 куб. м.
Новини
22.06.2023

У Баштанці стартує проєкт «Бабусині зайці»

Проєкт «Бабусині зайці» за підтримки ювенальної поліції ініціював БФ «Наша Перемога». Його суть полягає в тому, що соціально активні пенсіонерки виготовляють м’яких зайчиків, котрі допомагатимуть поліцейським працювати з дітьми, які перенесли стресові ситуації чи стали жертвами домашнього насилля.
Події
02.06.2023

У Баштанці створено Раду з питань внутрішньо переміщених осіб

22 травня у "Центрі психологічної підтримки та соціальної реабілітації" відбулась зустріч ініціативної групи зі створення Ради з питань ВПО. Координує роботу БФ «Стабілізейшен Суппорт Сервісез».
Новини
22.05.2023

Навіть в умовах війни наші діти матимуть доступ до якісної освіти!

Сьогодні, 4 травня, за сприяння Одеського регіонального офісу Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації директори ліцеїв та їхні філій Баштанської громади отримали для учнів початкових класів 500 рюкзаків з канцелярськими товарами та 40 планшетів.
Новини
04.05.2023

Міжнародні інвестори зацікавлені у співпраці, попри війну!

Цього тижня ми провели онлайн-зустріч з нашим потенційним інвестором Sergiy Ivannikov, який представляє девелоперську компанію «Teichmann & Compagnons», котра має багатий досвід втілення проєктів з комерційної нерухомості.
Новини
21.03.2023

До уваги представників підприємств, які займаються виробництвом продукції рослинництва!

Головне управління статистики у Миколаївській нагадує, що державне статистичне спостереження за формою № 4-cг (річна) «Звіт про посівні площі сільськогосподарських культур» під урожай 2021 р. необхідно подати до 2 червня 2021р.
Повідомлення
19.05.2021

До уваги фермерів та бджолярів!

Асоціація керованого запилення BeesАgro? запрошує свідомих та мотивованих аграріїв і пасічників стати частиною досліджень з ефективного бджолозапилення.
Анонс подій
11.05.2021

Як отримати статус безробітного онлайн?

Онлайн-портал #Дія надає можливість спростити процедуру звернення безробітних до центрів зайнятості для реєстрації і призначення допомоги по безробіттю.
Новини
23.04.2021

Діалогова платформа "Ключ до успішної інтеграції внутрішньо переміщених осіб"

20  квітня на базі Баштанської публічної бібліотеки відбулась діалогова платформа "Ключ до успішної інтеграції внутрішньо переміщених осіб"
Новини
20.04.2021
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше