Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Подяка від голови об’єднаної громади

Подяка
17.09.2018

16 вересня баштанчани та гості міста відсвяткували 212 річницю Дня народження рідної Баштанки. Цей день був насичений різними заходами і подіями, які не залишили байдужими жодного учасника святкового дійства.

В першу чергу, хочу подякувати всім гостям, які цього дня завітали до Баштанки. Особливі слова подяки депутату Верховної Ради України Андрію Вадатурському, за сприяння і підтримки якого ми відкрили футбольне міні-поле зі штучним покриттям та першу чергу плавального басейну й отримали спортивну форму для юних футболістів. Крім цього, у цьому році, дякуючи Андрію Олексійовичу, придбано нові мобільні меблі для першокласників. Також щира подяка за футбольні м’ячі депутату обласної ради Юрію Кормишкіну, а депутату обласної ради Геннадію Рубському ‒ за цінні подарунки гравцям турніру зі стрітболу.

Від імені Баштанської міської ради та її виконавчого комітету дякують усім, хто долучився до організації та проведення святкування Дня міста. Саме ваша допомога та підтримка допомогли зробити цьогорічне свято надзвичайно яскравим та незабутнім.

Низький уклін працівникам районного Будинку культури, Будинку дитячої та юнацької творчості, їхнім вихованцям та батькам, аматорам народної сцени міста Баштанки та сіл Добре, Новоєгорівка, Новопавлівка, Новоіванівка, Христофорівка за чудові художні номери.

Слова подяки висловлюю народним умільцям, які представили свої вироби на виставку, продемонструвавши великий потенціал для розвитку та впізнаваності нашої громади.

Окрема подяка спонсорам святкового дійства, а саме: керівникам товариств та приватним підприємцям В.П. Матвієнку, В.І. Онищуку,С.О. Косяченку, С.О. Мужеву, В.М. Сухарю, В.В. Зарембі, О.В. Андрощуку, В.Й. Лехману, В.В. Когуту, В.В. Ященку, Т.М. Кравчук, О.І. Якименку, В.М. Єланцеву, С.В. Сокупкнку, А.Г. Смолі, М.А. Костаняну, А.А. Григоряну, І.О. Олійнику.

Від себе особисто дякую керівництву і працівникам комунального підприємства «Добробут» та апарату міської ради за підготовку міста до свята. А також дякуємо усім мешканцям та гостям нашого свята за щирі посмішки та чудовий настрій!

З повагою ‒ голова об’єднаної громади Іван Рубський


2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше