Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Особисті кордони: де починаються й що робити, коли їх порушують

Новини
29.01.2024

🔰Днями у Баштанці відбувся воркшоп для підлітків із захисту особистих кордонів "Safeteen". Воркшоп на Миколаївщині був організований Клубом Добродіїв у співпраці з Plan International, та за фінансової підтримки Giro 555.

☝️У воркшопі взяли участь підлітки віком від 12 до 17 років. Протягом чотирьох годин учасники навчалися захищати свої особисті кордони. Це важливе вміння, яке допоможе відчувати себе в безпеці та комфорті, а також формувати здорові стосунки з іншими людьми.

😘Воркшоп проводився досвідченою тренеркою, яка мала спеціальну підготовку з питань захисту особистих кордонів та роботи з підлітками. Тренерка створила в групі атмосферу безпеки та довіри, що дозволило учасникам та учасницям відкрито обговорювати свої думки та почуття.

Захід пройшов у згуртованій, дружній атмосфері, 👍діти отримали нові знання та цікавий досвід, і головне, незамінне спілкування з однолітками.
_____________________________________________

«Клуб Добродіїв» — всеукраїнська благодійна організація, яка допомагає дітям з 2016 року.

Під час війни фонд працює за такими напрямками:

- термінова допомога родинам із дітьми, які опинилися на межі виживання;

- підтримка дитинства — покращення емоційного стану та ментального здоровʼя дітей і підлітків через творчість та активності соціально-емоційної підтримки;

- допомога підліткам у розвитку стійкості через навчання важливим життєвим навичкам.

З початку повномасштабної війни Клуб Добродіїв підтримав
понад 100 000 дітей.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше