Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошення на заміщення посади начальника господарчої групи відділу ОМС

Вакансія
09.10.2018

Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Баштанської міської ради оголошує конкурс на заміщення посади начальника господарчої групи відділу ОМС.

 


  1. Умови призначення

Начальник господарчої групи відділу ОМС призначається на посаду начальником відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Баштанської міської ради.

  1. Кваліфікаційні вимоги

начальником господарчої групи відділу ОМС може бути особа, яка є громадянином України, має базову вищу, вищу освіту, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

  1. Подання документів

Прийом заяв та документів здійснюється упродовж 30 днів з дня оприлюднення оголошення за адресою: м. Баштанка, вул. Полтавська,41/1, тел. 2-70-47.

Кандидати на вакантну посаду подають на начальника відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Баштанської міської ради заяву про прийняття та до заяви кандидат додає такі документи:

1) згоду на обробку персональних даних відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”;

2) автобіографію та /або резюме ( за вибором);

3) копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

4) копію документа про освіту;

5) трудову книжку.

Копії документів подаються при пред’явленні оригіналів. У разі, якщо кандидат на посаду керівника перебуває у трудових відносинах з іншим підприємством дозволяється подавати копію трудової книжки, завіреної кадровою службою за місцем роботи без пред’явлення оригіналу.

Відділ освіти, молоді та спорту

виконавчого комітету Баштанської міської ради


2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше