Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Обласний фестиваль дитячої творчості «Art-mix»

Заходи
04.06.2019

Другого червня визначили переможців щорічного масштабного обласного фестивалю дитячої творчості «Art-mix», фінал якого традиційно проведений до Дня захисту дітей. 

Традиційно перед переглядом конкурсної програми всіх учасників і гостей привітала директор фестивалю, директор заслужена артистка України Наталія Баштова. Вона зазначила, що «участь у заході візьмуть понад 90 юних солістів-вокалістів, ансамблів і майстрів, які за звання «найкращого» чи «найкращої» змагатимуться у двох номінаціях: “Вокальне мистецтво” і “Декоративно-прикладне мистецтво”». 

Брала участь участь в заключному етапі обласного фестивалю дитячої творчості  «Art-mix” Корнієнко Діана керівник Назарова Марина від Новоіванівського СБК з піснею "Квітка душа" та зайняла ІІІ місце!!!

Христофорівська народна студія образотворчого мистецтва «Веселі акварелі» (Керівник Бєлосвєт Л. В.) в обласному фестивалі дитячої творчості ART – MIX – 2019 у номінації декоративно-прикладне мистецтво, в якому студійці Поляк Денис (15 років) виборов І місце, Єськова Катерина (14 років) ІІ місце , нагороджені дипломами та подарунками. 

Новини на цю ж тему

Баштанський народний хор здобуває почесне ІІ місце на фестивалі "Красне поле"!

17 березня 2024 року в місті Хуст Закарпатської області відбувся гала-концерт та нагородження переможців Відкритого фестивалю-конкурсу стрілецької пісні "Красне поле".
Новини
18.03.2024

Відкриття обласної виставки майстрів народного творчого об'єднання

Висловлюємо щиру вдячність Миколаївському обласному центру народної творчості за організацію цього дивовижного свята та за надану можливість баштанським майстрам представити свої роботи на обласному рівні.
Новини
13.03.2024

Молодь нашої громади - активна, талановита, креативна та надихаюча!

Протягом жовтня- грудня 160 натхненних підлітків Миколаївщини долучилися до навчання з громадянської освіти в програмі #UActive організації SavED, серед них була і активна молодіжна команда учнів Баштанського ліцею №2  - "Tomodachi".
Новини
18.12.2023

Українська молодь наближає перемогу

Днями учні 9-10-х класів Баштанського ліцею № 1 разом з педагогами закладу долучились до плетіння сіток для військових.
Новини
08.09.2023

А музика вічна: нові досягнення вихованців музичної школи

Наші талановиті, юні музиканти навіть у літні канікули сумлінно працювали. За їх старання вони отримали гідні нагороди в таких конкурсах
Новини
25.08.2023

Відкриття персональної виставки талановитої майстрині Наталі Ракітіної «Берегиня світла»

13 липня у Центральній міській бібліотеці ім. М. Л. Кропивницького розпочала роботу персональна виставка майстрині Наталі Ракітіної «Берегиня світла». Це десята виставка творчого циклу «Берегині України».
Новини
13.07.2023

Щиро вітаємо з перемогою юних спортсменів та тренерів!

З новими нагородами повернуться спортсмени Миколаївщини, які взяли участь у Кубку України пам’яті олімпійської чемпіонки Юлії Рябчинської, серед них і баштанець Давід Лупін.
Спортивні досягнення
27.04.2023

Відбулась ХVІ сесія міської ради восьмого скликання

7 жовтня під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулось засідання ХVІ сесії міської ради.
Сесія
07.10.2021

Вітаємо з почесною нагородою

Ганну Зюзько нагороджено відзнакою організації ветеранів України "Почесний ветеран"
Привітання
01.10.2021

Талановита молодь - гордість не лише школи, а й всієї громади!

Перше місце серед усіх учасників виборов  Віктор Половчук,учень 6-А класу Баштанського опорного закладу ЗСО І-ІІІ ступенів №2
Привітання
01.07.2021

Відбулись змагання за традиційний Кубок Миколаївської області з кіокусін карате

Організатор турніру Філія Федерації Кіокусін кай України в Миколаївській області. У чемпіонаті взяли участь команди з міст: Миколаєва, Первомайська, Снігурівка, Нової Одеси, Баштанки, Очакова та с.м.т. Березнегувате. Спортсмени гідно билися за золото у 31 категорії.
Спортивні досягнення
01.03.2021

Привітання з обласною премією імені Миколи Аркаса

18 грудня, відбулося урочисте нагородження лауреатів обласної премії імені Миколи Аркаса.
Привітання
18.12.2020

Результат співпраці − працевлаштування

Плідна співпраця Баштанської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості та ТДВ «Баштанський сирзавод» є показником по працевлаштуванню громадян.
Новини
20.10.2020

Для нього творчість стала основою життя

Дивлячись на картини нашого земляка, читаючи його вірші, - забуваєш про всі негаразди та негативи і дуже приємно, коли в наше життя з його безкінечними прозаїчними проблемами вкраплюється краса, яка породжує тепло і найсвітліші людські почуття.
Новини
17.07.2020

Вітаємо переможницю Міжнародного фестивалю-конкурсу «Зіркафест. Єдина країна»

Аліна Бойчук з Новоєгорівки стала переможницею в Міжнародному дистанційному фестиваль-конкурсі дитячої, учнівської та студенської творчої молоді «Зіркафест. Єдина країна».
Новини
13.05.2020

Конкурс «Учитель року - 2020»

Конкурс надав можливість учителям отримати величезний досвід та багато емоцій, вражень, розкрити свій потенціал та інноваційні професійні здібності. Шановні наші колеги - Ви є найкращими педагогами Миколаївщини!
Події
21.02.2020
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше