Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Національний Форум "Безпечні та спроможні громади майбутнього"

Новини
21.02.2022
У понеділок, 21 лютого, міський голова Олександр Береговий представляв Баштанську громаду на Національному форумі «Безпечні та спроможні громади майбутнього» у Києві, що відбувся під патронатом Президента України. Разом з депутатом обласної ради Віталієм Гомерським взяли участь у одноденному інтенсивному обговоренні трьох комплексних тем.
 
Форум організовано спільно з Радою національної безпеки і оборони України і Асоціацією малих міст України. У межах заходу відбулися три сесії: «Виконання рішення РНБО України від 15 квітня 2021 року «Про заходи державної регіональної політики на підтримку децентралізації влади», введеного в дію Указом Президента України від 29 квітня 2021 року № 180, в умовах реформи децентралізації влади та посилення спроможності територіальних громад;  "Сучасні інструменти та ефективні рішення для розвитку громад";  "Безпека в громадах. Розбудова системи національного спротиву". Під час заходу також було підписано низку Угод про співробітництво.
 
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше