Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Маємо чудову новину: починаємо важливу співпрацю для нашої громади

Новини
09.02.2024

9️⃣ лютого підписали меморандум про співпрацю 🤝 між Баштанською міською радою та Громадськими організаціями «Центр навчання і освіти дорослих "Південь"», «Миколаївська обласна дитяча спілка дружин юних пожежних рятувальників - Блискавка».

☝️Метою меморандуму є співпраця сторін на засадах партнерства, спрямована на підвищення рівня обізнаності жителів громад Миколаївської області про громадську особисту безпеку, набуття навичок надання домедичної допомоги, поводження та реагуван під час пожеж та поводження з вибухонебезпечними предметами, покращення оснащенн місцевих рятувальних/пожежних команд через проведення навчальних та інформаційни заходів, налагодження співпраці з громадськістю.

⏩У межах співпраці передбачено поповнення та підтримка матеріально-технічної бази сільських пожежних команд. Проведення спільних заходів у закладах освіти та інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення, спрямованих на підвищення обізнаності заходам пожежної безпеки та вміння діяти при пожежі та в надзвичайних ситуаціях.
_______
📝Ініціативу «Зміцнення громадської безпеки через взаємодію громад Миколаївської області та ДСНС» впроваджує «Миколаївська обласна дитяча спілка дружин юних пожежних рятувальників- «Блискавка» за сприяння Програми розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Уряду Канади, наданої в межах Програми з відновлення та розбудови миру.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше