Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Команда Depaul Україна відкрила дитячий центр у Баштанці

Новини
11.03.2024
Життя в маленькому містечку Баштанка на Миколаївщині змінилося з початком повномасштабного вторгнення. Наш благодійний фонд співпрацював разом із місцевою владою. Разом ми докладали безліч зусиль, аби надавати гуманітарну допомогу й відновлювати житло.
Тепер ми раді поділитися новиною: спільно нам вдалося розпочати тут роботу Дитячого центру.
До цього моменту в Баштанці бракувало простору для дітей. Зараз у місті з'явилися дві маленькі групи, які працюють з дітьми віку підготовки до школи та першого класу.
Це лише початок. Планується, що влітку центр розшириться, створивши ще дві групи серед учнів з другого по четвертий клас. Хоча діти зараз знаходяться на дистанційному навчанні, вихователі центру допомагають їм, надійно підтримуючи кожного й кожну.
Для маленьких мешканців Баштанки це не лише місце для навчання, але й безпечне середовище для творчості, розвитку та знайомства з новими друзями. Нехай він стане особливим місцем, де кожен дитина знайде свій шлях до успіху та щастя.
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше