Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови із Днем фізичної культури та спорту

Привітання
11.09.2021

Шановні спортсмени, тренери, працівники організацій та установ фізичної культури і спорту, ветерани та шанувальники спорту!

Щиро вітаю всіх вас з Днем фізичної культури і спорту України!

Баштанщина відома славними спортивними традиціями та талановитими спортсменами. Ми пишаємося вашими досягненнями, шановні земляки! Ви продовжуєте виховувати спортивну еліту, яка гідно представляє рідне місто й громаду далеко за його межами.

Висловлюю глибоку вдячність вам, шановні спортсмени, наставники, ветерани, за примноження переможних традицій і спортивної слави рідної громади.

Бажаю усім тренерам і наставникам талановитих, наполегливих учнів, ще більше перемог та злетів, гарних уболівальників та усіляких життєвих гараздів.

Зичу спортсменам наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог в ім’я процвітання України! Нехай ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту, взірцем для юних жителів нашої громади.

З повагою – міський голова Олександр Береговий

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше