Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Історія Любові Семенівни та її Рушника Перемоги

Новини
23.02.2024

90-річна Любов Семенівна Калашнікова – жителька Баштанки все життя пропрацювала вчителькою, а зараз на пенсії. Вона завжди цікавилася українським народним мистецтвом, зокрема вишивкою.

Після 1️⃣ березня 2022 року, коли героїчні баштанці дали відсіч ворогу жінка відчула, що хоче зробити свій внесок у перемогу України. Вона вирішила вишити Рушник Перемоги, який би символізував єднання українців та їх віру в краще майбутнє. Для неї це не просто вишивка, це символ єднання українців перед лицем ворога, їх віри в Перемогу та прагнення до мирного життя.

☝️Історія Любові Семенівни та її Рушника Перемоги – це свідчення незламності українського духу. Вона вклала в вишивку всю свою душу та любов до України. Це приклад того, як навіть у найважчі часи люди знаходять в собі сили творити та вірити в краще майбутнє.

💕Цей рушник – символ єднання баштанців, їх віри в краще майбутнє та незламності духу, пенсіонерка подарувала громаді. Його буде передано до Баштанського краєзнавчого музею. Він буде нагадувати нам про силу духу, про те що ми вистояли та дали ворогу відсіч.

🙏Дякуємо Любові Семенівні за її патріотизм, щирість та щедрість!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше