Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Грантові кошти для підтримки бізнесу у громаді

Новини
07.02.2024

Агенція регіонального розвитку Миколаївської області розпочинає Програму грантової підтримки місцевого бізнесу.

За допомогою цього інструменту планується посилити спроможність місцевого бізнесу, знайти можливість відновлення постраждалим підприємствам внаслідок бойових дій, допомогти зацікавленим у впровадженні нових технологій та пошуку нових ринків.

На першому етапі проводиться дослідження стану та потреб бізнесу у територіальних громадах Миколаївщини. Вибір подальшої траєкторії співпраці Агенції з місцевим бізнесом відбудеться на підставі проходження наданої анкети.

Просимо вас заповнити анкету у гугл-формі, що допоможе Агенції більш детально розібратися у поточних можливостях представників бізнесу до відновлення та розвитку : http://surl.li/qgdcp.

Команда Агенції регіонального розвитку Миколаївської області готова допомагати із пошуком підходящої грантової програми та заповненням грантових заявок, відповідно до вимог донорів. Наша спільна робота допоможе області більш впевнено та ефективно відновлюватися. Після проходження анкетування назначаються індивідуальні консультації.

Залучення грантових коштів від міжнародних донорів допоможе бізнесу зменшити збитки завдані повномасштабним вторгненням та вийти на нові ринки збуту готової продукції.

За довідками звертатись до фахівця із залучення інвестицій Агенції регіонального розвитку Миколаївської області — Ольга Ніколаєвич nikolaievych@agency.mk.ua 0631490920.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше