Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Друга річниця героїчного опору Баштанки російським окупантам

Вшанування пам'яті
01.03.2024

Сьогодні, 1 березня, друга річниця героїчного опору нашого міста російським окупантам. Цей день назавжди вкарбувався в нашу пам'ять як символ стійкості, єднання та непереборної сили українського духу.

Два роки тому, коли ворог ступив на нашу землю, жителі нашого міста згуртувалися й стали на захист своїх домівок, своїх сімей, своєї Батьківщини. Ми не здалися, не скорилися, не відступили. Ми мужньо тримали оборону, даючи відсіч ворожим військам.

Наша громада стала прикладом для всієї України. Ми показали, що навіть перед лицем жорстокого ворога українці не здаються. Ми показали, що ми єдиний народ, який готовий битися за свою свободу й незалежність.

Сьогодні ми схиляємо голови перед пам'яттю тих, хто загинув, захищаючи наше місто. Ми дякуємо нашим воїнам, які й далі боронять Україну від окупантів. Ми віримо в нашу Перемогу!

Слава Україні! Героям слава!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше