Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Діяльність об’єктів природно-заповідного фонду на контролі Миколаївської ОДА

Події
27.01.2021

Результати діяльності в 2020 році,  пріоритети на поточний рік, основі завдання та нагальні питання об’єктів природно-заповідного фонду Миколаївської області, сьогодні, 27 січня, розглядали під час зустрічі першого заступника голови Миколаївської облдержадміністрації Георгія Решетілова з керівниками регіональних ландшафтних парків.

Насамперед Георгій Решетілов зазначив, що такі зустрічі надалі матимуть систематичний характер і визначатимуться в залежності від необхідності. Також намічено відвідати кожен об’єкт для ознайомлення з його діяльністю та подальшої оптимізації.

У Миколаївській області є два національні природні парки «Бузький Гард» та «Білобережжя Святослава», природний заповідник «Єланецький степ» та чотири регіональні ландшафтні парки «Тилігульський», «Гранітно-степове Побужжя», «Приінгульський», «Кінбурнська коса».

Представники об’єктів природно-заповідного фонду Миколаївської області під час зустрічі розповіли про свої цілі, перспективи, пріоритетні напрямки в роботі, нагальні та актуальні питання. 

За результатами засідання були окреслені шляхи вирішення нагальних питань по кожному об’єкту. Їхня діяльність знаходиться на постійному контролі керівництва Миколаївської ОДА.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше