Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Депутатська діяльність Володимира Сухаря – зразок невтомної праці та душевної щедрості

Подяка
17.11.2019

   Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати та підтримувати, заохочувати їх – святий обов’язок сім’ї, школи, влади, громадськості. На нашій рідній Баштанщині є такі люди, які думають і про майбутнє нашої країни – підростаюче покоління, яке будуватиме нову європейську державу. А для цього молодь повинна отримувати міцні знання в сучасних затишних класах.

   Добрі справи депутата міської ради Сухаря Володимира Михайловича не залишаються непоміченими. Поділитися теплом своєї душі з дітьми, створити для них свято, побачити в дитячих оченятах вогник добра і віри у надію – дорогого коштує!

   Ми раді, що в особі Володимира Михайловича ми знайшли чуйну, небайдужу, дивовижну людину, мудрого та досвідченого керівника, майстра своєї справи, який дає можливість педагогам плідно працювати, а учням відчувати себе потрібними рідній школі, селу, державі.

   Завдяки старанням нашого депутата Сухаря В.М., підтримці керівництва та депутатського корпусу Баштанської міської ради, відділу освіти, молоді та спорту, ПісківськогоТОВК, втілилася мрія про осучаснення Пісківської школи, на часі – виконання запланованих задумів подальшої модернізації навчального закладу.

   Тож, усією дружною шкільною родиною висловлюємо щиру подяку Вельмишановному депутату Баштанської міської ради Сухарю Володимиру Михайловичу за щиру людяність і благодійність, за сприяння та матеріальну підтримку у створенні належних умов організації освітнього процесу в Пісківській філії. Цінуємо Ваші зусилля і гордимося тим, що Ви є справжнім народним депутатом!

   Бажаємо Вам міцно триматися на політичному та бізнесовому Олімпі, мати бажання і наснагу працювати на користь нашого краю. Від щирого серця бажаємо Вам, шановний Володимире Михайловичу, здоров’я, злагоди, душевного спокою. Хай Господь Бог захищає Вас і сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку та душевну щедрість.


З великою повагою та безмежною вдячністю

адміністрація та колектив Пісківської філії

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше