Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Баштанську громаду з робочим візитом відвідав заступник керівника Офісу Президента України

Новини
21.12.2022
"Ще один напрочуд особливий та продуктивний день в нашому активі!
Сьогодні Баштанську громаду з робочим візитом відвідали заступник керівника Офісу Президента України🇺🇦 Кирило Тимошенко і Віталій Кім - голова Миколаївської ОДА. Супроводжуючи гостей територією нашої громади і оглядаючи наслідки російської агресії, ми обговорили першочергові завдання, котрі стоять перед Баштанщиною на шляху до відновлення після важких дев’яти місяців, коли ми були прифронтовою громадою.
🤝Наразі визначили плани, прорахували кроки до їх втілення, зауважили деталі і вже поклали початок реалізації. На сьогодні єдина мета центральної, обласної та місцевої влади — це добробут людей, подолання наслідків ворожої агресії, відновлення і розвиток громади. Приємно, що підтримка наших керівників зі столиці та області є не лише з владних кабінетів, а прямо тут на місці — така співпраця надихає!
Ще раз і вкотре дякую начальнику обласної військової адміністрації Віталію Кіму, який у необхідний момент забезпечив наших захисників Баштанки зброєю. Завдяки цьому ми змогли ще на початку березня дати відсіч ворогу, коли рашисти намагалися захопити нашу громаду.
✍️Тоді ми всі разом відбили загрозу, сьогодні ми вже разом відновлюємо зруйноване!" - міський голова Олександр Береговий.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше