Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Баштанська ТГ виділила пожежникам пальне з резерву

Заходи
04.08.2021

100 літрів бензину А-92 і стільки ж дизельного пального з матеріального резерву Баштанська ТГ надасть 3 Державному пожежно-рятувальному загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області.

Таке рішення одноголосно підтримали члени комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Баштанській міській раді, що відбулася 4 серпня 2021 року.

Голова комісії Олександр Васильєв ознайомив присутніх з клопотанням начальника 3 ДПРЗ ГУ ДСНС у Миколаївській області Андрія Панкратова про виділення бензину А-92 в кількості 200 літрів та дизельного палива в кількості 200 літрів з міського матеріального резерву для запобігання та ліквідації можливих надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, пожеж, в екосистемах, житловому секторі, зміцнення матеріально-технічної бази підрозділу.

Оскільки в місцевому матеріальному резерві на теперішній час залишилось 560 літрів бензину А-92 та 860 літрів дизельного пальне, міська рада погодила виділити по 100 літрів бензину А-92 та дизельного палива, які будуть використовуватися для запобігання та ліквідації можливих надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, пожеж, в екосистемах, житловому секторі, зміцнення матеріально-технічної бази підрозділу на території  Баштанської ТГ.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше