Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Баштанська громада продовжує плідну співпрацю з Програмою DOBRЕ

Новини
15.02.2024

Представники КП «Міськводоканалу» директор Артем Синько та головний інженер Павло Зубков успішно закінчили навчання «Моделювання систем водопостачання територіальних громад в програмному комплексі EPANET», яке тривало пів року.

Навчання було спрямоване на підготовку спеціалістів, які будуть на основі отриманих знань та навичок створювати у програмному комплексі EPANE гідравлічні моделі населених пунктів територіальних громад, використовуючи модель для прийняття рішень із оптимізації систем водопостачання та покращення якості послуг.

Використання EPANET може допомогти:

  • у виявленні та вирішенні проблем, таких як витоки, низький тиск води та забруднення,
  • у оптимізації систем водопостачання, що може призвести до значної економії коштів.
  • у прийнятті обґрунтованих рішень щодо проектування, експлуатації та обслуговування систем водопостачання.

Дякуємо Програмі DOBRE за цінні знання та навички, за підтримку, яка є неоціненним внеском у розвиток та модернізацію систем водопостачання України.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше