Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Баштанська громада підписала Меморандум про співпрацю в рамках ініціативи "Інклюзивне відновлення за лідерства громад (CLIR)"

Новини
29.01.2024

2️⃣6️⃣січня в Києві відбувся офіційний запуск ініціативи “Інклюзивне відновлення за лідерства громад (CLIR)” - ініціативи з підтримки територіальних громад у сталому, інклюзивному, соціальному та економічному відновленні.

🔖Ініціатива є одним із компонентів реалізації проєкту міжнародної технічної допомоги “Супровід урядових реформ в Україні” (SURGe), який фінансується Урядом Канади на запит Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України.

☝️Експерти CLIR надаватимуть відібраним громадам експертну підтримку за такими напрямками: стратегічне управління та планування, налагодження партнерств із міжнародними організаціями, залучення зовнішніх інвестицій, розвиток сфери соціальних послуг, підтримка з розробки планів і стратегій відновлення та розвитку, впровадження принципів сталого розвитку тощо.

✍🏻Баштанська громада була однією з 19 відібраних громад із 7 областей України. Ці громади були об'єднані за принципом географічної близькості та спільності потреб. У Миколаївській області були відібрані Баштанка та Березнегувате.

☝️Співпраця між Баштанською громадою та організацією " CLIR " має важливе значення для відновлення громади після війни. Інклюзивне відновлення передбачає створення умов для повноцінного життя та участі в суспільстві для всіх людей, незалежно від їхніх потреб. Цей підхід є важливим для забезпечення справедливого та сталого відновлення України.🇺🇦

Участь у заході взяли представники Міністерства відновлення України, Посольства Канади в Україні, команда експертів CLIR, а також лідери місцевого самоврядування. Баштанську громаду представляв Баштанський міський голова Олександр Береговий та заступник міського голови Світлана Євдощенко. 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше