Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З Днем працівника податкової та митної служби України

Привітання
21.03.2021

Шановні працівники податкової та митної служби України!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята. Професія, якій ви присвятили своє життя – одна з найнеобхідніших у нашому суспільстві. Ваші зусилля і праця забезпечують сьогодні не лише ефективну діяльність служби, а й подальші успішні перетворення в соціально-економічному розвитку країни.

Ваша праця визначає можливості держави виконувати соціальні зобов’язання та йти шляхом інноваційно-інвестиційного розвитку країни.

 Першою заповіддю податківця є високоповажливе ставлення до тих, хто створює матеріальні та інтелектуальні багатства і добросовісно ділиться ними з суспільством — до платників податків.

Бажаю Вам принциповості і відповідальності у повсякденній роботі, успіхів і досягнень у службі, а також здоров’я, невичерпної енергії, злагоди і добробуту в родинах. Хай доля надасть вам сил та впевненості у завтрашньому дні і щира людська подяка додасть оптимізму та натхнення.

З повагою — міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше