Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення міського голови з нагоди Міжнародного дня визволення в’язнів фашистських таборів

Звернення
11.04.2021

Шановні жителі територіальної громади, в'язні нацистських концтаборів!

Сьогодні ми згадуємо усіх тих, хто був за колючим дротом гітлерівських катівень та навіки залишився там – у безіменних могилах чи печах крематоріїв, і вшановуємо тих, хто пройшовши через весь жах фашистських концтаборів зміг вижити та повернутися додому.

Історії жертв нацистських переслідувань – це жахи війни, страждання на чужині, боротьба в лавах антифашистського опору. І зберегти історичну пам'ять про трагічні події Другої світової війни, що забрала життя мільйонів людей, про загиблих у нацистських концтаборах, гетто та місцях примусового утримування − наш святий обов’язок.

В цей день бажаю всім, хто пройшов крізь пекло концтаборів, міцного здоров’я, щастя, належних умов життя та необхідного захисту й підтримки з боку рідних та оточуючих.
Вічна пам'ять загиблим, вічна слава живим!

З повагою - міський голова Олександр Береговий

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше