Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення міського голови з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю!

Звернення
03.12.2022

3 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю, які в силу різних життєвих обставин мають певні обмеження за станом здоров’я, але це не заважає їм творити, працювати, вчитися та досягати високих результатів і мати успіх у різних галузях.

Саме своєю цілеспрямованістю, працею, наполегливістю вони дають нам колосальний заряд енергії та сили, вчать бути незалежними від обставин і не боятися труднощів. Дорослі і маленькі, з непростими долями, всупереч усьому, показують приклад і надихають усіх.

Користуючись нагодою, хочеться висловити слова вдячності всім громадянам з особливими потребами за оптимізм та мужність, за незламність духу та активну життєву позицію, а вашим рідним і близьким – за допомогу і турботу, за підтримку і захист, за щоденне піклування і увагу, за терплячість.

Від усього серця зичу здоров`я, оптимізму, родинного затишку, благополуччя, шанобливого й поважного ставлення в суспільстві. Нехай на вашому життєвому шляху зустрічаються лише добрі люди, які допоможуть саме в ту мить, коли вам це найбільше потрібно.

З повагою − міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше