Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення міського голови з нагоди Міжнародного дня інвалідів

Звернення
03.12.2021

Щороку, 3 грудня, разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Це люди, на долю яких випали нелегкі випробування, але, на перекір усім негараздам, вони проявляють виняткову витривалість, силу духу і непохитну віру в життя.

Наш з вами обов’язок створювати сприятливі умови для реалізації прав та законних інтересів людей з обмеженими можливостями, залучати їх до суспільного життя нашої громади.

Їхня незвичайна сила духу, цілеспрямованість, уміння досягати успіху в найскладніших умовах даної категорії людей  є прикладом для всіх нас.

У цей день, хочу побажати людям з інвалідністю витримки, оптимізму, здоров’я, а також можливості реалізувати всі плани та задуми. І нехай світ буде привітний, милосердний і великодушний до вас не тільки в особливих випадках, а й повсякденно.

З повагою – Баштанський міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше