Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення міського голови з нагоди Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Звернення
08.05.2022

Шановні жителі громади!

У цей весняний день ‒ 8 травня, ми відзначаємо одне з найважливіших свят в історії не лише України, а й багатьох країн світу ‒ День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства, яка забрала з собою та скалічила мільйони невинних людських життів. Вже 77 років ми вшановуємо пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом та агресором. Жертовні втрати українського народу впродовж цієї війни були колосальними, ми повинні пам’ятати про це. І сьогодні з великим сумом та вдячністю згадуємо усіх, хто наближав довгоочікуваний мир шляхом боротьби з ворогом та своїми стражданням впродовж років.

З відчуттям глибокої пошани та безмежної вдячності вшановуємо наших найповажніших громадян – людей покоління, яке перемогло нацистів у довготривалій боротьбі. Дякуємо вам, дорогі ветерани, за перемогу.

Сьогодні у нашій країні знову війна. Висловлюємо шану українським військовим, тероборонівцям, які щодня боронять цілісність та суверенітет нашої країни, український народ від російського агресора. Молимося за полеглих, бажаємо миру, відстоюємо свою свободу. Віримо, що зрештою таки настане день перемоги і над цим ворогом.

Вічна шана і пам’ять усім, хто невтомно наближав перемогу 1945 року.

Слава героям, що нині виборюють для нас мир на нашій українській землі.

Пам’ятаємо. Перемагаємо. Слава Україні!

З повагою ‒ міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше