Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення міського голови з нагоди Дня благодійництва

Звернення
11.12.2022

Дорогі жителі громади!

У кожну другу неділю грудня ми відзначаємо офіційне в Україні свято – День благодійництва. Це день, коли кожному з нас варто згадати одвічні істини добра і милосердя та проявити людяність до громадян, які потрапили в біду.

У нашій громаді є чимало місцевих благодійників, ми співпрацюємо з організаціями та фондами різними за своєю діяльністю та спрямуванням, волонтерськими, релігійними та соціальними осередками. З початком повномасштабного вторгнення росії на територію України рух благодійництва став тим життєво необхідним, мирним тилом, що подав руку дієвої допомоги не лише людям, що опинилися у складних життєвих обставинах, а й добровольчим загонам самооборони, Збройним Силам України, пораненим захисникам та родинам загиблих героїв.

У День благодійництва ми згадуємо знамениті слова зі Святого Письма, які проголошують про те, що блаженніше давати, ніж приймати. Нехай кожен з нас спробує здійснити посильний внесок в будь-яку благу справу і спільно ми неодмінно здобудемо перемогу в помітимо, що саме такими вчинками і досягається порядок і загальне благополуччя, спокій і радість для всіх нас!

Щира вдячність та низький уклін усім за небайдужість, ініціативність, чітку громадянську позицію, патріотичність, ентузіазм та невтомність у творенні добра. Добро робити ніколи не пізно. Долучайтеся до шляхетної справи, будьте милосердні до ближніх, тих, хто сьогодні особливо цього потребує!

З повагою ‒ міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше