Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення міського голови щодо відвідування кладовищ у поминальні дні

Звернення
30.04.2022

Шановні жителі територіальної громади!

Цього року як Великдень, так і Радуниця припали на період, коли в країні запроваджено воєнний стан. Це змушує нас бути дуже уважними, не втрачати пильності і зважати на комендантську годину. Ворожі війська неодноразово здійснювали обстріли цивільної інфраструктури, серед яких і території кладовищ. Рекомендую відкласти похід на кладовище, а пом’янути своїх родичів вдома, у колі рідних і близьких. У випадку, якщо ви все ж таки вирішили відвідати померлих родичів, то не ходіть на кладовище великими групами та уникайте скупчень людей. Закликаю також утриматись від поминальної трапези безпосередньо на кладовищі.

Дуже прошу віддати перевагу живим квітам, аніж пластиковим букетам. Штучні квіти не переробляють в Україні, вони забруднюють навколишнє середовище і перетворюються на тонни пластикового сміття. Варто пам’ятати, що пластик розкладається щонайменше 100 років. Засвідчити свою пам’ять та шану можна без шкоди для довкілля. Краще посадіть квіти або засійте траву. Давайте разом берегти нашу землю!

З повагою – міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше