Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення міського голови до жителів Баштанської ТГ

Звернення
24.02.2022

Шановні жителі територіальної громади!

Сьогодні, 24 лютого, о 5.00 збройні сили Російської Федерації розпочали інтенсивні обстріли наших підрозділів на сході, а також нанесли ракетно-бомбові удари по аеродромах в Борисполі, Озерному, Кульбакіному, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці, а також по військових об’єктах Збройних Сил України. Водночас, агресор розпочав артилерійські обстріли території та населених пунктів України вздовж державного кордону.

Повітряні Сили Збройних Сил України відбивають повітряний напад загарбника. Сили оборони держави перебувають у повній бойовій готовності, зайняли та утримують оборонні позиції. Ситуація контрольована.

В країні оголошено військовий стан. У зв’язку з цим скасовується навчання в закладах освіти.

Просимо всіх жителів територіальної громади залишатися вдома. Роботодавці, дайте таку можливість своїм працівникам і чітко їх про це проінформуйте!

Все під контролем! Не піддавайтеся паніці через фейкову інформацію. Слідкуйте за подіями через офіційні джерела.

Не панікуймо! Зберігаймо спокій!

Міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше