Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення міського голови до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Звернення
14.12.2020

Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції!

Минають роки після найстрашнішої у світовій історії техногенної катастрофи, але в серцях людей досі звучить відлуння тих трагічних подій квітня 1986 року. Тридцять чотири роки тому, 14 грудня, на Чорнобильській АЕС було завершено спорудження захисного саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком. Це, була перша важлива перемога над атомом, який вирвався з-під контролю людини.

Ми глибоко вдячні всім учасникам ліквідації наслідків найбільшої техногенної катастрофи XX століття, які виявили героїзм, самовідданість та мужність у тих екстремальних обставинах.

Щиро бажаємо всім Вам та Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди. Хай завжди поруч з Вами буде людська подяка за Ваші добрі справи!


З повагою ‒ міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше