Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення міського голови до Дня пам’яті жертв голодоморів

Звернення
28.11.2020

Шановні жителі територіальної громади!

28 листопада Україна і світ вшановують жертв геноциду українського народу - Голодомору 1932-1933 років, а також голодоморів 1921 – 1922, 1946 – 1947 років в Україні. Голодомор, що прокотився трьома потужними хвилями Україною, забрав мільйони життів українців, став масштабною національною трагедією, яку підсилили переселення, тюрми, табори.

Сьогодні голодомор – не історична давнина, а глибока духовна рана, яка нестерпним болем пронизує пам’ять і його очевидців і сучасне покоління.

Тож схилімо голови в глибокій жалобі за тими людьми, які загинули голодною смертю. У спільній молитві згадаймо усіх жертв голодоморів, запалімо свічу пам’яті у власній оселі та у своїй душі! Ми маємо усвідомити, щоб цього не сталося більше з нашими дітьми, внуками, нашими правнуками, повинні бути єдині у творенні нашої Української національної держави, тверді та свідомі у своєму виборі. Сьогодні складаємо співчуття нащадкам, родинам загиблих. Нехай Господь Бог прийме їхні душі до Царства Божого, а нас укріпить у вірі, надії, любові.

Бажаю, щоб на столі українців завжди був хліб і до хліба, щоб ніколи у наших дітей не бачити голодних очей, щоб дитинство їх було щасливим і ситим, щоб наші люди завжди мали достаток, а держава була могутньою, процвітаючою і з високим рівнем добробуту.

Світла пам’ять безвинно загиблим!

З повагою ‒ голова об’єднаної громади Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше